ИСКАТЕ ДА ПРОДАДЕТЕ СВОЯ НЕДВИЖИМ ИМОТ

НИЕ ЗНАЕМ КАК

НА ДОБРА ПАЗАРНА ЦЕНА

БЪРЗО И СИГУРНО

НИЕ ЩЕ СЕ ПОГРИЖИМ ВСИЧКО ДА Е ЮРИДИЧЕСКИ ПЕРФЕКТНО

КОМПЛЕКСНО ОБСЛУЖВАНЕ

Ще съдействаме с документите за собственост

Ще намерим купувач

Ще изготвим сигурен договор

Ще бъдем с Вас при сключване на сделката

С нас можете да бъдете напълно спокойни

Вашата сигурност е гарантирана

УСПЕШНИ ЮРИСТИ С ДЪЛГОГОДИШЕН ОПИТ

НИЕ РАЗБИРАМЕ ОТ СДЕЛКИ С НЕДВИЖИМИ ИМОТИ

Прекрасна 2-етажна къща в гр. Ракитово, 328 кв.м РЗП

328 m² 624 m² 15 спални 4 бани

Продава се парцел 1000 кв.м. в Банкя-Иваняне, в. з. Бели брег, кв. 9, за жилищно застрояване. Показатели Жм2, плътност на застрояване 25%, кота корниз 8,5 м., озеленена площ 60%. Има издадена виза за проектиране, съгласуване и сключен договор с ЧЕЗ, разрешение от Басейнова дирекция за проучен собствен водоизточник, който се явява на удобно място в парцела.

1000 m²

Жилищна сграда с три секции и първокласно местоположение! Намира се на адрес бул. Александър Стамболийски 251-257, на ъгъла с улици Христо Благоев и Методи Патчев. Отличен транспортен достъп. 88 бр. разнообразни по площ двустайни, тристайни и многостайни жилища с квадратури от 45 кв.м до 200 кв.м. Подземни паркоместа.
Апартаменти – финна гипсова мазилка и замазка, висок клас PVC дограма с троен стъклопакет, блиндирана входна врата. Отопление ТЕЦ, с монтирани радиатори. Луксозни общи части, с контрол на достъпа. Асансьори 8 местни. Комбинирана фасада, окачени елементи и минерална мазилка, топлоизолация 10 см.
Начало на строителството септември 2022 .
Акт образец 15 Декември 2024г.
Депозит за резервация -1000 евро едностаен/2000евро двустаен / 3000 евро тристаен

110 m² 2 спални 1 баня

Продава се работещо заведение на ул. Стефан Караджа № 12. Заведението е с готови наематели и е разработено от години. В отлично състояние. Площ по документи: 86.640 кв.м. + мазе.

86.640 m²

Прекрасна къща за гости в родното село на писателя Елин Пелин.

Продава се бизнес имот стилна, обзаведена и ергономично проектирана къща за гости, на 42 км. от София в село Байлово родно село на писателя Елин Пелин. Намира се в Герашката махала, на Герашката улица, и е на мястото на къщата на Гераците, от които Елин Пелин взима прякора за заглавие на едноименната повест. С неповторима атмосфера, уют и местоположение с изглед (към селото, Витоша и Спасова могила), тази къща за гости се превръща в едно наистина добро предложение за започване и развиване на такъв тип бизнес.

Напълно обзаведена и оборудвана, къщата е с 540м2 РЗП, разполага с 6 хотелски тип стаи и отделен тристаен мезонет. Капацитет за настаняване е 12+6 души с възможност за допълнителни легла. Капацитет на зала за хранене/всекидневна – 20 души.

Шестте стаи са със собствен санитарен възел, две с общ. Всички бани са с вентилация и малки прозорци. Всяка една стая разполага с телевизор, напълно обзаведени и оборудвани с бельо за посрещане на гости. Отговарят на по-висока категоризация.

Разпределение по етажи: първи етаж: зала за хранене/всекидневна, с отделна 16м2 кухня, входно антре, баня с тоалетна. 2 стаи; полуподземна част с изба-котелно 36м2, помещение за перално 10м2 и складово помещение 12м2. Втори етаж: 4 стаи за гости с вход от чердак, в отделна част входно антре, всекидневна с кухненски бокс, баня, вътрешно стълбище с килер под него и външен навес с място за отдих. Трети етаж: две спални с обща закрита тераса пред тях, общ входен коридор от вътрешното стълбище и обща баня.

Отоплението е решено на два кръга в съотношение 2/3 и 1/3 с котел на твърдо гориво или пелети и пелетна камина свързани с радиатори в стаите и лири в баните. Водоподгряването е с два слънчеви колектора на покрива, бойлер 500л. с ел. затопляне и серпантини от колекторите и котела.

Дворът е 959м2, има външни навеси, парник изграден от дървен материал, малка зеленчукова градина и възможност за израждане на още дворни съоръжения. Има навес с маса за хранене на открито и възможност за барбекю пред всекидневната и навес пред отделната част на къщата.

В двора има обособено место с железобетонна чаша с поставен в нея сглобяем басейн с 14м3 воден капацитет и място с шезлонги за плажуване.

На улицата зад сградата има място за паркинг с 6 паркоместа

Къщата е изградена 2016г. с железобетон и газобетон, има висококачествена изолация и дограма.

В цената е с включен 30 000 ДДС. Перфектната инвестиция на уникално място, единствена къща за гости в селото.

540 m² 959 m² 6 спални 6 бани

РЗП 1400 кв. м. Двор 2300 кв. м.
Многофункционална бизнес сграда с производствени, складови и офис площи. Висок клас строителство с тухла. Дограмата е алуминиева, первазите по стълбищата са инокс. Има и обзаведен двустаен апартамент. Отоплението е на локално парно с котел на твърдо гориво. Има работещ слънчев колектор, може да бъде газифицирана. Отделните помещения са оборудвани с висок клас климатици. Сградата лесно може да се приспособи за различен вид дейности. В сградата има оборудвана столова със самостоятелен вход. Последният етаж представлява кафене с панорамна тераса.

1400 m² 2300 m²

Продава се автомивка, къща и малка офис сграда, в гр. Бяла, на главния път – ул. Трифон Милушев. Разгърната площ – 160 кв.м. площ на поземления имот – 483 кв.м. 

С този имот можете да живеете и да работите на едно място до морето. Къщата е с котел с пелети и дърва. Има подово отопление и радиатори. Конструкцията на сградата е сеизмично устойчива. Промишлената част има сонда за вода, топла вода, отопление от офисната част. Къщата и автомивката се продават оборудвани и обзаведени. Жилищната част е наскоро строена и е в експлоатация от 2018 г.

160 m² 483 m² 2 спални 2 бани

Продава се Парцел с план за строеж в с. Видраре, местност Горуня, общ. Правец. Парцелът е с площ от 530 кв.м. и има план за строеж на еднофамилна жилищна сграда. Мястото е спокойно, близо до асфалтов път, а около него има построени други нови къщи.

530 m²
Камелия Йотова
Адвокат Камелия Йотова
Адвокат Богомил Йорданов
Адвокат Богомил Йорданов

Ние сме Агенция за недвижими имоти Меджик Билд груп! С нас можете лесно да продадете своя недвижим имот! Ние ще Ви помогнем с всички нужни документи, ще рекламираме Вашия имот, ще организираме огледите, ще намерим купувач, ще изготвим сигурен договор за покупко-продажба, ще Ви придружим до нотариус при изповядване на сделката. Защо можете да ни се доверите? Защото ние сме добри адвокати с дългогодишен опит! Ние знаем как да направим всичко прецизно от юридическа гледна точка, така че да защитим максимално Вашите интереси!

В случай, че имате затруднения с документите за собственост, ние ще се заемем с цялата процедура по тяхното издаване, като Ви представляваме пред Агенция по вписванията - Имотен регистър, Агенция по геодезия, картография и кадастър, общинска администрация и други държавни органи.

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ

В най-кратки срокове ще намерим потенциални купувачи, ще организираме огледите на Вашия имот, ще уговорим всички условия и срокове около покупко-продажбата.

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ

Ако не сте сигурни за цената на своя недвижим имот, ние ще ангажираме оценител, който да даде най-точна пазарна оценка, така че да не бъдете ощетени и да продадете своя имот на оптимална в момента цена.

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ

Ще изготвим сигурен договор за покупко-продажба, така, че да защитим, както Вашите права, така и правата на купувача. Ще Ще изберем подходящ нотариус и ще Ви придружим на самото изповядване на сделката.

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ

Телефони за връзка: 0887163200, 0890399993 и 0896715040

Call Now Button