ИСКАТЕ ДА ПРОДАДЕТЕ СВОЯ НЕДВИЖИМ ИМОТ

НИЕ ЗНАЕМ КАК

НА ДОБРА ПАЗАРНА ЦЕНА

БЪРЗО И СИГУРНО

НИЕ ЩЕ СЕ ПОГРИЖИМ ВСИЧКО ДА Е ЮРИДИЧЕСКИ ПЕРФЕКТНО

КОМПЛЕКСНО ОБСЛУЖВАНЕ

Ще съдействаме с документите за собственост

Ще намерим купувач

Ще изготвим сигурен договор

Ще бъдем с Вас при сключване на сделката

С нас можете да бъдете напълно спокойни

Вашата сигурност е гарантирана

УСПЕШНИ ЮРИСТИ С ДЪЛГОГОДИШЕН ОПИТ

НИЕ РАЗБИРАМЕ ОТ СДЕЛКИ С НЕДВИЖИМИ ИМОТИ

Продава се поземлен имот Нива в с. Бистрица, площ 2829 кв.м., цена 113 200 евро.

2829 m²

Продава се поземлен имот Нива в с. Бистрица, площ 1367 кв.м., цена 54680 евро.

1367 m²

Продава се магазин в центъра на гр. Бургас, с площ от 87 кв. м., конструкция: ЕПК. Магазинът има електричество, вода, канализация, готов за ползване.

55 дка поземлен имот в с. Дуранкулак, общ. Шабла, обл. Добрич – на по-малко от километър от брега на морето. Поземленият имот се състои от 6 еднакви по размер и форма по-малки поземлени имота, които образуват правоъгълник и са на един собственик. Имотът е напълно равен и се ползва като нива в момента. По предназначение по кадастрална карта имотите са с трайно предназначение на територията: урбанизирана; а по начин на трайно ползване са както следва: незастроен имот за жилищни нужди, имот за вилна сграда, имот за комплексно застрояване, имот за ниско застрояване до 10 м. До имота се стига по добре асфалтиран път. На около 500 метра е Орлово блато и на още 100-200 метра – къмпинг „Космос“

55000 m²

Продава се къща на 4 етажа, всеки от които с площ 88 кв.м. На кота 0 има гараж в къщата. Къщата е застроена въвху поземлен имот с площ 250 кв.м., така, че остават 162 кв.м. чисто за двор. Къщата има страхотна гледка към морето.

352 m² 250 m² 8 спални 4 бани
Камелия Йотова
Адвокат Камелия Йотова
Адвокат Богомил Йорданов
Адвокат Богомил Йорданов

Ние сме Агенция за недвижими имоти Меджик Билд груп! С нас можете лесно да продадете своя недвижим имот! Ние ще Ви помогнем с всички нужни документи, ще рекламираме Вашия имот, ще организираме огледите, ще намерим купувач, ще изготвим сигурен договор за покупко-продажба, ще Ви придружим до нотариус при изповядване на сделката. Защо можете да ни се доверите? Защото ние сме добри адвокати с дългогодишен опит! Ние знаем как да направим всичко прецизно от юридическа гледна точка, така че да защитим максимално Вашите интереси!

В случай, че имате затруднения с документите за собственост, ние ще се заемем с цялата процедура по тяхното издаване, като Ви представляваме пред Агенция по вписванията - Имотен регистър, Агенция по геодезия, картография и кадастър, общинска администрация и други държавни органи.

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ

В най-кратки срокове ще намерим потенциални купувачи, ще организираме огледите на Вашия имот, ще уговорим всички условия и срокове около покупко-продажбата.

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ

Ако не сте сигурни за цената на своя недвижим имот, ние ще ангажираме оценител, който да даде най-точна пазарна оценка, така че да не бъдете ощетени и да продадете своя имот на оптимална в момента цена.

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ

Ще изготвим сигурен договор за покупко-продажба, така, че да защитим, както Вашите права, така и правата на купувача. Ще Ще изберем подходящ нотариус и ще Ви придружим на самото изповядване на сделката.

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ

Телефони за връзка: 0887163200, 0890399993 и 0896715040

Call Now Button