Продава се ремонтирана 3-етажна къща в село Равнище, община Правец, Софийска област.
Къщата е с ремонтиран покрив и е готова за живеене. Отоплява се с електричество, има баня с бойлер. Общата застроена площ е около 270 кв.м. – по 90 кв.м. на етаж. Разполага и с мазе и избено помещение. Целият двор от 9.5 дка е заграден с каменна ограда, влиза се през порта, а около къщата има телена ограда, която я отделя от големия двор. В двора има и стопански постройки за животни. Има кладенец с дълбочина над 15 метра.
Разположението по етажи е както следва: 1-ви етаж: столова, кухня, дневна, баня; 2-ри етаж: 5 стати; 3-ти етаж: 4 тавански стаи.
Къщата е с изключително красива гледка и може да се ползва за различни цели – за живеене, за почивка, да се направи къща за гости, за гледане на животни и д.р.

270 m² 9500 m² 8 спални 1 баня

Продава се вила в с. Църклевци, общ. Драгоман, Софийска област. Вилата е в началото на с. Цръклевци, на около 40 км. от центъра на гр. София. Вилата е на два етажа, със застроена площ от 80 кв. и разгърната застроена площ от 160 кв., но има и малко мазе, което не е включено в площта. Вилата е построен в Копривщенски стил, тухла. Строена е през 1982 г., покривът е съвсем нов и няма никъде никакви течове. Поземленият имот, върху който е построена вилата е с площ от 600 кв. м. До вилата се стига по добре асфалтиран път, заобиколен от красива гледка. Около вилата има дъбови и борови гори. Вилата има електричество и електромер, собствен водоизточник, отоплява се с камина на първи етаж и малка печка с дърва – на втори етаж. Във вилата се живее и е добре поддържана целогодишно. Вратите и дограмата са дървени от масив. Самата вила се отличава от съседните къщи по дизайна си, както и отличното си състояние. 

160 m² 600 m² 4 спални 1 баня

Двуетажна къща, с голям двор, в равната част на кв. Симеоново, с площ 784 кв.м. на поземления имот. Самата къща е на два етажа, всеки от които е по 80 кв.м. Къщата разполага с мазе и подпокривно пространство. Гаражът е отделна постройка с площ от 34 кв.м. Къщата има електричество, канализация и газ. Къщата е на хубаво място, на което рядко се предлагат имоти, но се нуждае от ремонт.

160 m² 784 m² 4 спални 2 бани

Предлагаме къща в кв. Димитър Миленков, с площ от 61 кв.м., построена върху поземлен имот с площ от 523 кв.м. В двора има построен гараж 10 кв.м., както и стопанска постройка 36 кв.м. Къщата има и таванско помещение. Къщата е в сравнително добро състояние, макар, че е за ремонт.

61 m² 523 m² 2 спални 1 баня

Продава се къща на 4 етажа, всеки от които с площ 88 кв.м. На кота 0 има гараж в къщата. Къщата е застроена въвху поземлен имот с площ 250 кв.м., така, че остават 162 кв.м. чисто за двор. Къщата има страхотна гледка към морето.

352 m² 250 m² 8 спални 4 бани