Продава се УПИ 3118 кв.м. със сграда 285 кв.м., в гр. Перник

285 m² 3118 m²

РЗП 1400 кв. м. Двор 2300 кв. м.
Многофункционална бизнес сграда с производствени, складови и офис площи. Висок клас строителство с тухла. Дограмата е алуминиева, первазите по стълбищата са инокс. Има и обзаведен двустаен апартамент. Отоплението е на локално парно с котел на твърдо гориво. Има работещ слънчев колектор, може да бъде газифицирана. Отделните помещения са оборудвани с висок клас климатици. Сградата лесно може да се приспособи за различен вид дейности. В сградата има оборудвана столова със самостоятелен вход. Последният етаж представлява кафене с панорамна тераса.

1400 m² 2300 m²

Продава се автомивка, къща и малка офис сграда, в гр. Бяла, на главния път – ул. Трифон Милушев. Разгърната площ – 160 кв.м. площ на поземления имот – 483 кв.м. 

С този имот можете да живеете и да работите на едно място до морето. Къщата е с котел с пелети и дърва. Има подово отопление и радиатори. Конструкцията на сградата е сеизмично устойчива. Промишлената част има сонда за вода, топла вода, отопление от офисната част. Къщата и автомивката се продават оборудвани и обзаведени. Жилищната част е наскоро строена и е в експлоатация от 2018 г.

160 m² 483 m² 2 спални 2 бани